Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Με τον συνδυασμό της Μαρίας Σαμαρά συστρατεύεται ο Β. Ρεπανίδης 

Τη συστράτευσή τους με την Ανεξάρτητη Κίνηση Ενότητας αποφάσισαν τα στελέχη της δημοτικής ομάδας του Βασίλη Ρεπανίδη.

Ο σημερινός αντιδήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Βασ. Ρεπανίδης, ο οποίος είχε ανακοινώσει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί συνδυασμού ως υποψήφιος δήμαρχος, προχώρησε τελικά σε σύμπραξη με τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας με επικεφαλής τη Μαρία Σαμαρά, η οποία ανέφερε σε δήλωσή της:

Συμπορευόμαστε με ανθρώπους που ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ τον τόπο μας!
Η νέα εποχή για τον δήμο μας απαιτεί συνεργασίες με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά οράματα και στόχους.
Αυτός είναι ο στόχος της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενότητας που είναι ανοικτή σε όσους συνδημότες και συνδημότισσες, που αποδεδειγμένα αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο αυτό.
Με χαρά, λοιπόν, ανακοινώνουμε την συστράτευση με τον μέχρι σήμερα υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Ρεπανίδη και άλλα αξιόλογα στελέχη της δημοτικής του ομάδας με σκοπό να αγωνιστούμε για να κάνουμε τον Δήμο μας ξανά ισχυρό.
Ένα Δήμο που θα προάγει την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη των δύο δημοτικών ενοτήτων Ζαγοράς και Μουρεσίου. Θα υλοποιεί μια ουσιαστική κοινωνική πολιτική δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδας υγείας και θα ενθαρρύνει την οικονομική ανάπτυξη. Για να επιτευχθούν, όμως όλα αυτά απαιτείται η οικονομική εξυγίανση του Δήμου, που θα σημάνει την ισχυροποίησή του και τη δρομολόγηση σπουδαίων στόχων.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενότητας για ένα ισχυρό Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου μεγαλώνει και διευρύνεται με αξιόλογα αυτοδιοικητικά στελέχη, με δημότες που ξέρουν να δουλεύουν για το καλό του τόπου.
Όλοι μαζί δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα, συγκροτούμε ένα αξιόμαχο, δυνατό, συμμετοχικό σύνολο με κοινές αυτοδιοικητικές αξίες και με ένα στόχο, να φέρουμε την πρόοδο και την ελπίδα στους δημότες.
Και είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε μέσα από τις συνεργασίες, τις συμπράξεις και την αγάπη μας για τον τόπο που ζούμε.
Ενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και ετοιμάζουμε το σχέδιο για την νέα εποχή του Ανατολικού Πηλίου.
Πάμε δυνατά, πάμε μαζί, και τα εννιά χωριά του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για ένα ισχυρό μέλλον, χωρίς διακρίσεις, για όλους.