Δημήτρης Ήμελλος: Ξεκαθαρίζει για την εμφάνιση του γιου του στον «Σασμό»

O Δημήτρης Ήμελλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον «Σασμό» και τον νέο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Αντώνη» στη δραματική σειρά του Alpha, μίλησε στο «Happy Day» και δήλωσε αρχικά: «Δεν γίνεται χωρίς δοκιμασία, φανταστείτε έναν κόσμο ρόδινο, θα πλήττουν όλοι. Θα υπάρχει λοιπόν, ένα πρόβλημα που θα βγει στην επιφάνεια».

«Ο κόσμος με ταυτίζει με τον Αντώνη, καμιά φορά κι εγώ. Με μπερδεύω στον καθρέφτη με τον Αντώνη του Σασμού. Αυτό συμβαίνει όμως, πάντα κι είναι πολύ ευχάριστο. Τα παιδιά με συγκινούν. Ένα παιδάκι με ρώτησε αν είμαι πραγματικός αστυνόμος κι όταν του είπα όχι, ένιωσα να απογοητεύεται. Μετά ρώταγε αν είμαι πραγματικό ζευγάρι με τη Μαρίνα κι όταν του είπα πάλι όχι, απογοητεύτηκε επίσης», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, προσπάθησε όπως λέει, να κάνει το παιδί να νιώσει καλύτερα. «Πήγα να το σώσω και του είπα ότι όταν φιλιόμαστε, νιώθουμε πραγματική αγάπη. Με ρώτησε αν ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι ψεύτικο ζευγάρι. Ντράπηκα και του είπα ότι αυτό είναι πραγματικό», εξηγεί.

Τέλος, ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε για τον γιο του, Φοίβο, ο οποίος έκανε ένα πέρασμα από τον «Σασμό», χωρίς ωστόσο να είναι ηθοποιός.

«Ο γιος μου δουλεύει στην παραγωγή του “Σασμού”. Επειδή καμιά φορά χρειαζόμαστε πρόσωπα στο γύρισμα, μπορεί να μπει κάποιος από την παραγωγή να κάνει ένα πέρασμα. Δεν είναι ηθοποιός ο γιος μου, σκηνοθέτης είναι. Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμα. Τώρα κάνει τη δεύτερη ταινία του. Εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε», είπε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr