Σπάνιο: Όταν οι μητέρες της Αλίκης, της Βίσση και της Χρονοπούλου ήταν καλεσμένες στην ίδια εκπομπή

Ένα σπάνιο βίντεο σας παρουσιάζουμε σήμερα όταν η Εμυ Βουγιουκλάκη, η Σοφία Βίσση και η Κατερίνα Χρονοπούλου βρέθηκαν μαζί στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και μίλησαν για τα αστέρια τους. Οι τρεις κυρίες συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην εκπομπή «Συμπόσιο» της Σεμίνας Διγενή πριν από 33 περίπου χρόνια. Οι διάσημες κόρες τους, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ‘Αννα Βίσση και Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκαν όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο της κουβέντας.

«Η μια κυρία λέει το παιδί της τερατάκι, η άλλη γουρουνάκι και η τρίτη κυρία λέει το παιδί της κορυδαλλού» λέει στον πρόλογο της εκπομπής της η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή.

Οι τρεις κυρίες μίλησαν για το πως ήταν ως παιδιά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η ‘Αννα Βίσση και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Έμυ Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη μέχρι την ηλικία των 4 ετών ήταν πολύ καλό παιδάκι, αλλά όσο μεγάλωνε έγινε ατίθαση. Ίσως επειδή είχε μέσα της τη φλόγα για την καλλιτεχνία και εμείς αντιδρούσαμε. Ο πατέρας της την έβλεπε στον καθρέπτη να κάνει διάφορες πόζες και αναρωτιόταν τι θα γίνει αυτό το παιδί. Ήταν όμως φιλότιμη, διάβαζε πάρα πολύ, μάθαινε αγγλικά και γαλλικά, πιάνο και την είχα πάει και χορό. Μόλις 9 μηνών περπάτησε και μίλησε και ο παιδίατρος μου έλεγε πως ήταν φαινόμενο.»

vougiouklaki-2.jpg
Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κατερίνα Χρονοπούλου: «’Ηταν άτακτο παιδί, αλλά όχι δύσκολο. Πηδούσε συνέχεια, χόρευε, δεν καθόταν φρόνιμα. Αλλά ήταν ψυχούλα και αυτοσχεδίαζε συνέχεια», λέει η ίδια.

xronopoulou-a.jpg

Η Σεμίνα Διγενή τις ρώτησε βέβαια πως αντιμετωπίζουν την επιτυχία που έχουν οι κόρες τους και αν νιώθουν και εκείνες μια κρυφή αγωνία για να παραμείνουν στην κορυφή.

Η Σοφία Βίσση είπε: «Οπωσδήποτε την έχω την αγωνία. Θέλω να είναι στην κορυφή. Από την άλλη όμως δεν θέλω να καβαλήσει το καλάμι. Η ‘Αννα όμως είναι όπως ξεκίνησε. Θέλω να είναι και πετυχημένη σύζυγος και μητέρα και πετυχημένη στη δουλειά της. Δεν θέλω να αφήσει το ένα για το άλλο.»

anna-vissi-irodeio-(13).jpg

Με την κυρία Κατερίνα Χρονοπούλου να συμπληρώνει: «Δεν είχα ποτέ την έπαρση να πω «αυτή είναι η κόρη μου.» ‘Οπως τόσα άλλα κορίτσια είναι προικισμένα, έτσι είναι και το δικό μου το παιδί.»

Η δημοσιογράφος ωστόσο την ρωτά αν η ηθοποιός της έχει ζητήσει τη γνώμη της για όσα έχει κάνει και αν της φάνηκε περίεργο όταν είδε τη γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό Playboy: «Δεν το συζητήσαμε. Δεν με ρώτησε, αλλά ούτε και εγώ της είπα κάτι. Αλλά ήταν στα πλαίσια της καλλιτεχνίας της η φωτογράφηση.»

Δείτε το σπάνιο βίντεο:

gossip-tv.gr