Το αεροσκάφος θρύλος της Πολεμικής Αεροπορίας F-4E αποκαλύφθηκε στη Λάρισα

Ένα αεροσκάφος θρύλος, το F-4E αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα της Κυριακής σε ειδική τελετή, στον προαύλιο χώρο του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, στη Λάρισα, στο πλαίσιο των πενθήμερων εορτασμών για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Φασούλας, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, απόστρατοι και υπηρετήσαντες κληρωτοί σε αεροσκάφη F-4.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

· Διοργάνωση διαγωνισμού ζωγραφικής για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις 10:00.

· Δράση κοινωνικού-φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Λάρισας στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις 11:00.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

· Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των λυκείων του Νομού Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών, στις 09:30.

· Παρέλαση από την Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με αφετηρία την Πλατεία Ρήγα Φεραίου και τερματισμό τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στην Κεντρική Πλατεία, στις 12:00.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

· Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στις 10:00.

· Επίσημος εορτασμός – Δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης παρουσία Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών στις 11:00.

· Επίδειξη από την Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στις 12:00 και εν συνεχεία Αεροπορική επίδειξη του DEMO TEAM «ΖΕΥΣ» και του DEMO TEAM «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

            Ραφαέλα Παπαοικονόμου: ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr