«Προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ»

κπομπή γεμάτη ελπίδα και αγάπη ήταν η σημερινή για τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της «Fay’s Time» τα παιδιά του Make A Wish Ελλάδος. Λίγο πριν «κλείσει» η εκπομπή, βγήκε «ζωντανά» στον «αέρα» η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία απέδειξε γι’ άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Η επιχειρηματίας δώρισε 100.000 ευρώ στον οργανισμό Make – A- Wish ώστε να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές.

«Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η Φαίη Σκορδά με δάκρυα στα μάτια είπε πως δεν το περίμενε αυτό.

newsbeast.gr