Επαγγελματίες υγείας της Μονάδας Αλτσχάιμερ συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου του 2024 οι επαγγελματίες υγείας του Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου (ΕΕΝΑΣΔ), κ. Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγος και κ. Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργός, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.
Η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού με σκοπό την ενημέρωση, υποστήριξη και συνεργασία, αποσκοπώντας στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο των ασθενών με Άνοια όσο των φροντιστών τους. Συζητήθηκε το πλαίσιο δράσης της ΕΕΝΑΣΔ Βόλου ως ενεργό μέλος του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας και προτάθηκαν επιπλέον ιδέες για συνεργασία με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τον παροχή υπηρεσιών πρόληψης στον υγιή πληθυσμό.

Το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης παρέχει όλες τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 08:00 – 16:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323 ή στο email: [email protected].