«Με πείραξε ο μπαμπάς» – Σοκάρει η καταγγελία 5χρονου κοριτσιού

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοκποίησης ενός μικρού κοριτσιού από τον πατέρα της στο Πέραμα.

Οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε έκαναν τη μαμά του να το πάρει και να πάνε αμέσως στα επείγοντα. Εκεί, τα όσα είπε το 5χρονο κοριτσάκι στους γιατρούς, ήταν κάτι που τους άφησε άφωνους.

«Με πείραξε ο μπαμπάς μου» φέρεται να είπε το 5χρονο κοριτσάκι, όταν την ρώτησαν οι γιατροί πότε άρχισε να πονάει.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News αποκαλύπτει τα πρώτα λεπτά από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρίκη που έζησε το παιδί της.

«Ξύπνησε το παιδί το πρωί του Σαββάτου μου είπε ότι πονούσε και εγώ αμέσως το έτρεξα στο νοσοκομείο. Όταν ρωτήθηκε το παιδί είπε ότι την είχε πειράξει ο μπαμπάς της».

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η μητέρα έφτασε στο Τζάνειο. Η κόρη της παραπονέθηκε ότι είχε έντονες ενοχλήσεις. Τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μέσα από τα όσα είπε το 5χρονο κοριτσάκι.

«Από ό,τι μου είπε το παιδί, στους γιατρούς και στην ασφάλεια, της το έκανε βραδινή ώρα ενώ κοιμόμασταν και κοιμότανε και εκείνο. Δεν πρέπει να έχει γίνει πολλές φορές από ό,τι κατάλαβα γιατί από ό,τι μου είπανε, το πρόλαβα στην αρχή. Γιατί το παιδί δεν μου είχε ξανά παραπονεθεί ότι πονάει ή το οτιδήποτε».

Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο κακοποίησης. Η μητέρα αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν γύρω της.

«Ήθελα να ”ανοίξει” η γη να με καταπιεί. Είμαι από τους γονιούς που με το γρατζούνισμα που λέμε, εγώ τα τρέχω στους γιατρούς. Πες το υπερπροστατευτική, πες το υπερβολική…Σε όλους έκανε εντύπωση ότι το παιδί δεν άλλαξε τίποτα σε αυτά που έλεγε. Σε όσους έλεγε τα ίδια πράγματα και σε κάποιους έκανε και την αναπαράσταση».

Συνελήφθη ο πατέρας

Ο πατέρας του 5χρονου μετά από αυτά που ισχυρίστηκε το παιδί συνελήφθη. Η μητέρα του κοριτσιού λέει πως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν σε διάσταση.

«Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του από το Σάββατο που έφυγα να πάω το παιδί στο νοσοκομείο. Από ό,τι έχω ακούσει δεν παραδέχεται τίποτα. Το παιδί από εχθές έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του. Είναι καλύτερα, είναι πιο χαρούμενο, παίζει, τρώει γιατί ήταν λίγο δύσκολες οι μέρες που το παρατηρούσα ότι δεν έτρωγε. Από εχθές, έχει αρχίσει τρώει, παίζει, πίνει, είναι πιο ευδιάθετη».

Ο πατέρας του 5χρονου κοριτσιού θα περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

in.gr