“Ρινγκ” το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου – Μηνύσεις Μπέου σε πολίτες και αποβολές συμβούλων (video)

Για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου συνεδρίασε με την παρουσία σεκιουριτάδων που επιστράτευσε η δημοτική αρχή αλλά και «εύσωμων» φίλων της, για προστασία από το κοινό που πήγε να διαμαρτυρηθεί για την βία και την τρομοκρατία στις συνεδριάσεις και την επίθεση στον Κώστα Γαργάλα από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Βασίλη Ζαχείλα. Ο Αχ. Μπέος αρνήθηκε στην έναρξη της συνεδρίασης να απαντήσει σε ερώτηση της “Συμμαχίας για τον Βόλο”, για τον λόγο που επιστρατεύει σεκιουριτάδες, ενώ σε μια προσπάθεια να εξομοιώσει τον ξυλοδαρμό Γαργάλα από τον Ζαχείλα με τις δήθεν πρακτικές που ακολουθεί το ΚΚΕ, δήλωσε πως ο πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοτικός σύμβουλος κ. Νάνος, χαστούκισε το 2015 σύμβουλο άλλης παράταξης μέσα στο Δημοτικό Δυμβούλιο. Πολίτες άρχισαν να γιουχάρουν φωνάζοντας ότι όλα είναι ψεύδη και προβοκάτσιες. Ο Α. Μπέος σηκώθηκε από το έδρανο και άρχισε να φωνάζει και επειδή δύο πολίτες του απάντησαν στο ίδιο ύφος κάλεσε την αστυνομία για να τους μηνύσει, ενώ το ίδιο το θύμα του ξυλοδαρμού το εξύβρισε χυδαία…

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν τα gegonota.news:

Το Δημοτικό Συμβούλιο διακόπηκε για δέκα λεπτά και όταν υπήρξε επανέναρξη ο Α. Μπέος αρνήθηκε να γίνει συζήτηση για τον ξυλοδαρμό του κ. Γαργάλα και αποκαλούσε κοπρίτες τους πολίτες. Ο κ. Ριζόπουλος δήλωσε πως οι απειλές Μπέου δεν περνάνε σε κανέναν και αποχώρησε η παράταξη της ΛΑΣ από την συνεδρίαση γιατί αρνήθηκε η πλειοψηφία να γίνει συζήτηση με τον Μπέο να φωνάζει “ο Βόλος είμαστε εμείς…”

Ο Νίκος Παπαπέτρος που κατέθεσε αίτημα για ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να συζητηθεί η βια και η τρομοκρατία, δήλωσε πως θα συμφωνήσει η παράταξή του να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης σήμερα, αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρελκυστικά απάντησε “…ας καταθέτατε ψήφισμα να το συζητούσαμε σήμερα”!

Η προκλητική στάση της δημοτικής αρχής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι αποβάλει τον κ. Στέλιο Λημνιό λόγω διατάραξης της συνεδρίασης, με τον Αχ. Μπέο να τον απειλεί εκ νέου με μηνύσεις και αγωγές.