Άνω-κάτω η Κλαμπ Μπριζ λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ -Εγκατέλειψε την αποστολή ο Όλσεν 

Αναστάτωση προέκυψε στην αποστολή της Κλαμπ Μπριζ λίγες ώρες πριν την επαναληπτική αναμέτρηση του βελγικού συλλόγου με τον ΠΑΟΚ (Πέμπτη 18/4, 22:00 – Τούμπα), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Υπεύθυνος για την αναστάτωση, σύμφωνα με τους Βέλγους δημοσιογράφους, είναι ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν.

Ο 24χρονος Δανός εξτρέμ, σκόρερ 23 τερμάτων τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα πρόβλημα τραυματισμού. Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 14 Μαρτίου κι έπειτα – δηλαδή τη ρεβάνς με τη Μόλντε – ο Σκοβ Όλσεν έχει αγωνιστεί όλα κι όλα 25 λεπτά κι αυτά ως αλλαγή στην ισοπαλία (1-1) με τη Σερκλ Μπριζ, στο τοπικό ντέρμπι, στην πρεμιέρα των Play Off της Pro League.

Για το ζήτημα του τραυματισμού του και της διαχείρισής του, προέκυψε διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο της Κλαμπ Μπριζ, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι. Ο Σκοβ Όλσεν ζήτησε να επισκεφτεί δικό του γιατρό κάτι που ο σύλλογος δεν δέχθηκε. Ο πρώην άσος των Νόρτζελαντ και Μπολόνια δε θα αγωνιζόταν ούτε στο σημερινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του να καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 με το οποίο επικράτησε στο «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον» ωστόσο οι πληροφορίες τον θέλουν να εγκαταλείπει τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέφει στο Βέλγιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ