Την ερχόμενη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για την βία και την τοξικότητα

Για την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι, ορίστηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τα περιστατικά βίας, κατόπιν γραπτού αιτήματος της παράταξης “Συμμαχία για τον Βόλο” με επικεφαλής τον Νίκο Παπαπέτρο.

Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπως είχε διατυπωθεί από τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας, έχει ως εξής:
Συζήτηση και λήψη απόφασης – θέσης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για τα περιστατικά βίας κατά την άσκηση καθηκόντων δημοτικών συμβούλων, την αντιμετώπιση της τοξικότητας, του εκχυδαϊσμού και του εκφυλισμού της τοπικής δημοκρατίας.

Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή προγραμματίζει ειδική συνεδρίαση για την λογοδοσία του 2ου διμήνου (Μαρτίου – Απριλίου), την Mεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 14:30.

Έως την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προς συζήτηση θεμάτων, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (e-mail: [email protected] ) έως (1) θέμα ο καθένας.
Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα καταρτιστεί σε συνέχεια της υποβολής των θεμάτων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προαναφερόμενες διατάξεις.