2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέουν στους πλημμυρισμένους δρόμους του Ντουμπάι (Video)

Οι δρόμοι στο Ντουμπάι παραμένουν πλημμυρισμένοι έπειτα από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι τολμηροί που δεν πτοούνται και βγαίνουν βόλτα με supercars εκατομμυρίων ευρώ.

Πρωτοφανείς εικόνες χάους επικρατούν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έπειτα και από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το εμιράτο και ήταν η ισχυρότερη των τελευταίων 75 ετών.

Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν να να βοηθήσουν τους κατοίκους της πόλης που αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων τεράστιο πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων αφού στους δρόμους παραμένει ένας τεράστιος υδάτινος όγκος που υποχωρεί σταθερά αλλά αργά.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και βγαίνουν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους έχοντας προηγουμένως εγκλωβιστεί στα σπίτια και τα γραφεία τους κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς βροχόπτωσης.

Μάλιστα, με τη στάθμη του νερού να υποχωρεί, κάποιοι πιο τολμηροί και ιδιαίτερα ευκατάστατοι πολίτες του Ντουμπάι δεν δίστασαν να βγουν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους οδηγώντας από… καγιάκ έως και supercars, όπως αυτός ο κάτοχος ενός εξωτικού Pagani Utopia.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί ο οδηγός του ιταλικού supercar των δύο και πλέον εκατομμυρίων ευρώ φτάνει σε ένα σημείο του δρόμου που έχει πλημμυρήσει και παρουσιάζεται αρχικά διστακτικό ως προς την πρόθεσή του να το περάσει.

Ωστόσο η διστακτικότητά του δεν κρατάει για πολύ και παρακινούμενος και από το Nissan Patrol που δεν αντιμετωπίζει επί της ουσίας κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο υδάτινο εμπόδιο ξεκινά να το διασχίσει με μικρή ταχύτητα. Δείτε αν τα κατάφερε ακολούθως.

carandmotor.gr