ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: 2-3 μέσα στην Λάρισα

Το ματς βρήκε τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι και να ασκούν πίεση για να φτάσουν πρώτοι στο γκολ. Στο 7′ ο Στίκας έσωσε τη μπάλα στην κεφαλιά του Στίνα.
Η κατοχή παρέμεινε στα πόδια των γηπεδούχων ως το 23′ που με το σουτ του Στίνα από το ύψος της περιοχής άνοιξαν το σκορ.
Αυτή η εξέλιξη ήτσν αρκετή για να αφυπνίσει την ομάδα της Νίκης. Στο 29′ ο Μπαλλάς ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι ο Κρητικός δεν έχασε την ευκαιρία για να κάνει το 1-1. Στο 36′ ο Βενετικής απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κρητικού, ενώ στο 46′ ήταν άστοχο το σουτ του Κυριακίδη. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι με τον Φατάι στο 49′ έκαναν το 2-1, στην πρώτη τους επίσκεψη στην εστία της Νίκης.
Η ομάδα είχε και πάλι απάντηση. Στο 54′, ο Ανδρέου με πολύ ωραίο σουτ έφερε το ματς και πάλι στα ίσια. Στο 62′ παραλίγο να γινει το 2-3, αλλά ο Ηλιάδης έσωσε την ομάδα του όταν έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή στο πλασέ του Μακατσάρια.
Επτά λεπτά αργότερα, όμως, η ΝΙΚΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Λίταινας δοκίμασε το πόδι του, έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.
Στη συνέχεια υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς διότι μερίδα οπαδών των γηπεδούχων μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Με την επανέναρξη του ματς δεν άλλαξε τίποτα. Οι παίκτες της Νίκης παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, παρόλο το σκηνικό που διαδραματίστηκε πιο πριν και ευτυχώς δεν είχε χειρότερη εξέλιξη.
Η σύνθεση της ομάδας:  Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός (96′ Να’α), Πέττας (76′ Γιαννίτσης), Μπαλλάς (46′ Μακατσάρια)