Έχει θέμα με τον Κουρέτα

Το φέρει βαρέως ο Α. Μπέος που ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας πήρε τα εύσημα για την ετοιμότητα και την προετοιμασία της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση της εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων. Η ειρωνεία… «πάει σύννεφο» εις βάρος του περιφερειάρχη. Θα έπρεπε ο κ. Κουρέτας να αφήσει τους χειμάρρους ακαθάριστους για να κλαίει ο δήμαρχος του Βόλου σε κανάλια και μικρόφωνα. Δεν το σκέφτηκε καλά ο περιφερειάρχης και του έκοψε την καριέρα….

«Είναι για γέλια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε μεταξύ άλλων ο Μπέος ο οποίος στην ανάρτησή του έκοψε το video αυτών  των δηλώσεων . Τόσο παλληκάρι…

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Υπουργό κ. Κικίλια, στον περιφερειάρχη κ. Κουρέτα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί εάν γίνει κάτι, με πιάνουν τα γέλια, γιατί είναι για γέλια. Κάνανε μία ευρεία σύσκεψη για να προλάβουν. Ευτυχώς που ήταν αυτοί και προλάβανε αλλιώς θα είχαμε πνιγεί εάν δεν ήταν αυτοί. Από το γραφείο δώσανε λύση. Μπράβο τους, συγχαρητήρια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε.