Τάσος Αρνιακός: H γυναίκα μου με ρωτάει, Τάσο, να απλώσω;

O Τάσος Αρνιακός μίλησε για τους γιους του και τη σύζυγό του

Ο μετεωρολόγος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες» και ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι πολύ καλά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Τους βλέπω και τώρα με τις κοπέλες τους να πηγαίνουν εκδρομές μαζί και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το χαίρομαι αυτό! Έχουν και τις διαφορετικές παρέες τους αλλά εν ολίγοις είναι μαζί.»!

Και υπογράμμισε: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 32 χρόνια. Υπάρχουν και υποχωρήσεις και αυτοί οι μακροχρόνιοι γάμοι έχουν το στοιχείο της αλληλοεκτίμησης, της υποχώρησης, της επιμονής, της υπομονής και της αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής που υπήρχε η ροή ότι για να κάνεις παιδιά πρέπει να παντρευτείς, να τα προχωρήσεις μέχρι να κάνουν τη δική τους ζωή. Η συνύπαρξη σε αυτή την μικρή ζωή που ζούμε σε σχέση με τον κοσμικό χρόνο είναι ένα ασήμαντο κομμάτι».

Και πρόσθεσε: «Ενός τηλεοπτικού μετεωρολόγου είναι περιπετειώδης η ζωή γιατί το κανάλι σε έχει ανάγκη ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα δημιουργήσουν δυσκολίες στις μετακινήσεις. Κυρίως όταν πέφτουν Σαββατοκύριακα, τριήμερα, ο καιρός ανεβαίνει πολύ σε ακροαματικότητα. Ο καιρός είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που πουλάει.

Όταν απομακρύνεσαι από τις πέντε ή 7 ημέρες, οι πιθανότητες επιτυχίας μιας πρόγνωσης πέφτουν σημαντικά. Η σωστή πρόγνωση είναι την άλλη μέρα!Ο άνθρωπος δύσκολα θα πει με ακρίβεια τι καιρό θα έχει όπως η γυναίκα μου. Μου λέει “Τάσο, να απλώσω;”. Είναι η πιο δύσκολη ερώτηση που δέχομαι σαν μετεωρολόγος. Δεν είναι φυσιολογικό να σου πει η γυναίκα σου “να απλώσω;”. Γιατί θα της πω “άπλωσε”, να ρίξει μια σταγόνα και να βρεθώ λάθος.

Σε μια οικογένεια πάντα υπάρχουν οι λιακάδες, οι μπόρες, οι καταιγίδες, τα χιόνια. Ένας μικρός καιρός είναι η ζωή του ανθρώπου, ευμετάβλητη, με γυρίσματα»!

gossip-tv.gr