“Ψυχρασία” στο Μουζάκι – Ο Κουρέτας δεν ανέχτηκε τις προσβολές Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος στα πίσω –πίσω του βίου του αυτοπροβάλλεται ως καλός χριστιανός… με τις βωμολοχίες, τα βρισίδια και τις απειλές να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, μεταδίδοντας στο κοινωνικό σύνολο την πνευματικότητα που καλλιέργησε από την βαθιά νύχτα και τα βαριά ένσημα στον άγνωστο και σκοτεινό κόσμο.
Ο Μπέος είχε συνηθίσει να καθυβρίζει χυδαία τον Κώστα Αγοραστό, αλλά τους συνέδεαν οι χριστιανικοί δεσμοί και ο πρώην περιφερειάρχης, που δεχόταν να διασύρεται για να κάνουν πλάκα οι ψηφοφόροι του δημάρχου, γύριζε και το άλλο μάγουλο.
Ο Δημήτρης Κουρέτας παρουσιάστηκε χθες από τον Αχιλλέα Μπέο ως ο άνθρωπος … της σφουγγαρίστρας, επειδή προστάτεψε τον Βόλο από νέες πλημμύρες και τον ειρωνεύτηκε στις κάμερες που τον ακολουθούν, για να καταγράφουν χυδαιότητες και αυτοαποθέωση.

Προκαλεί γέλιο στους ομοίους του και τους πάσης φύσεως υπαλλήλους του ο Μπέος, αλλά ο Κουρέτας ούτε ομοιός τους είναι, ούτε τις ψήφους των ταγμάτων του έχει ανάγκη. Σήμερα ο Μπέος πήγε ως παλαμοκροτητής του Κ. Μητσοτάκη στο Μουζάκι και εκεί συναντήθηκε με τον Κουρέτα, ο οποίος αρνήθηκε και να τον κοιτάξει. Η εικόνα μιλάει μόνη της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις χθεσινές προσβολές στον κ. Κουρέτα, ο Μπέος τον κάλεσε στο τηλέφωνο (!) και ο περιφερειάρχης του το έκλεισε κατάμουτρα.