Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης σήμερα και αύριο στον Βόλο

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο, σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου με την Ελίζα Βόζεμπεργκ και το Σάββατο 11 Μαΐου με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.
“Με τις ευρωπαϊκές εκλογές καλούμαστε να κάνουμε χρήση του εκλογικού μας δικαιώματος, όχι μόνο ως πολιτική ευθύνη αλλά και ως προνόμιο διότι η δημοκρατία ευδοκιμεί με την ενεργό συμμετοχή. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα πιο ευρωπαϊκή και την Ευρώπη πιο ελληνική”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους τα στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 9ης Μαΐου, ως φόρος τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη, τον οποίο συνόδευε ο Βασίλης Σακκελάρης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας του ΕΛΚ. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων συζητηθήκαν θέματα των επικείμενων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου καθώς και τοπικού χαρακτήρα λόγω και της καταγωγής του από το Βόλο.