Η Βόζεμπεργκ στον Βόλο: Η ψήφος των ευρωεκλογών είναι ψήφος ευθύνης

Στο κυνήγι της ψήφου επιδίδονται οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των κομμάτων, ξορκίζοντας την αποχή με το επιχείρημα της κάλπης «εθνικής» σημασίας, αφού από τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμά τους δεν θα κριθεί μόνο ποια παράταξη στην Ελλάδα θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία της ή θα κάνει την ανατροπή, αλλά και ποιοι από τις Βρυξέλλες θα παίρνουν τις αποφάσεις. Σήμερα στον Βόλο όπου συναντήθηκε με την ΔΕΕΠ Μαγνησίας και τον περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, ενώ μίλησε και σε πολιτική εκδήλωση βρέθηκε η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια της ΝΔ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η ίδια αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό αποτύπωμα της συμμετοχής της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, το οποίο το βλέπουμε έμπρακτα συα μεγάλα έργα , όπως είπε και μίλησε για τα  χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία αξιοποιεί η χώρα μας για παρεμβάσεις σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων. “Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο ωφελημένοι είμαστε από τη συμμετοχή της πατρίδας μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και γιατί αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ευρώπη μας αφορούν», δήλωσε.

Η  ψήφος των ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι ψήφος αψήφιστη και επιπόλαιη, αλλά ψήφος ευθύνης, πραγματικής προόδου και δημοκρατικής εγρήγορσης, τόνισε και υπογράμμισε πως η αποχή δεν είναι απάντηση και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την ίδια τη Δημοκρατία με τη συμμετοχή τους που από φέτος γίνεται πιο εύκολη με την επιστολική ψήφο».