Νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα: Μαρτυρία-σοκ από τον γυναικολόγο που εξέτασε πρώτος την μητέρα

«Κατάλαβα ότι έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο περίπου 3 κιλών, τελειόμηνο», ανέφερε ο γυναικολόγος – μαιευτήρας, Θανάσης Δούσκος, που εξέτασε πρώτος την μητέρα από το Νεπάλ, το βρέφος της οποίας βρέθηκε νεκρό σε χωματερή, στη Βραυρώνα.

Ο γιατρός, που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή, στο νοσοκομείο που επισκέφθηκε το ζευγάρι, αργά το βράδυ της Πέμπτης (09/05), μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «χθες, περί τις 23:30, όταν και εφημερεύαμε μαζί με τον διευθυντή μου, με καλέσανε γιατί προσήλθε με ταξί ένα ζευγάρι από το Νεπάλ μαζί με έναν διερμηνέα. Η γυναίκα μου είπε ότι έχει περίοδο, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο».

«Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει»
Την ίδια στιγμή, ο κ. Δούσκος, σημείωσε ότι, «αμέσως τη ρώτησα που είναι το έμβρυο και άρχισε να μου λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος και ότι δεν ξέρει τι της λέω. Στην αρχή μιλούσε αγγλικά, ενώ μετά έκανε πως δεν ξέρει. Οπότε, κατευθείαν κάλεσα την αστυνομία. Και οι δυο είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός. Η ίδια υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό πέντε μήνες πριν σε ένα χωράφι. Ο άνδρας της υποστήριζε πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος».

Βραυρώνα: Εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος – Πληροφορίες ότι είναι χτυπημένο στο κεφάλι
«Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει, ήταν μεγάλη κύηση», κατέληξε ο ίδιος.

mega