Στηρίζει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Στέφανος Φούσκης 

Την στήριξή του στο ΚΚΕ εκφράζει ενόψει των ευρωεκλογών ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Στέφανος Φούσκης καλώντας τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις πολιτικές της, ενισχύοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Η δήλωση στήριξης του κ. Φούσκη:
Οι εκλογές στις 9 Ιούνη μας αφορούν όλους μας, όλο το λαό του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, της Θεσσαλίας γενικότερα. Δεν χωράει σε αυτές καμία «χαλαρή ψήφος», καμία αδιαφορία ότι δήθεν αυτά που συμβαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πολύ μακριά από τα καθημερινά βάσανα της ζωής μας και τις έγνοιες μας για τις οικογένειες μας. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει. Η ΕΕ και τα όργανα της είναι συνυπεύθυνα με τις κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες για τα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που τσαλακώνουν τη ζωή μας και την αξιοπρέπεια μας.

 Είναι οι Οδηγίες και τα όργανα της ΕΕ που, μαζί με τις κυβερνήσεις, έχουν τσεκουρώσει το εισόδημα μας τα τελευταία χρόνια, με την πρόφαση ότι δεν αντέχει η οικονομία, την ώρα που χαρίζουν απλόχερα δεκάδες δισεκατομμύρια στους μεγάλους επιχειρηματίες. Που αποφασίζουν ότι στα διάφορα χρηματοδοτικά πακέτα τα κονδύλια για αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα είναι «μη επιλέξιμα», με αποτέλεσμα να μένουν οι περιουσίες μας έρμαιο στις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Που με την Κοινή Αγροτική Πολιτική εκτοξεύουν τις τιμές των ειδών διατροφής στα ράφια, όχι φυσικά προς όφελος των βιοπαλαιστών αγροτών, αλλά για να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην μεταποίηση και εμπορία των τροφίμων.

Η μόνη δύναμη που, από τότε που πρωτομπήκε η χώρα μας στην «λυκοσυμμαχία» της ΕΕ, αποκάλυψε τον πραγματικό αντιδραστικό χαρακτήρα της είναι το ΚΚΕ, την ίδια ώρα οι ευρωβουλευτές όλων των άλλων κομμάτων, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ –ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ψηφίζουν από κοινού το μεγαλύτερο μέρος των αντιλαϊκών αποφάσεων του ευρωκοινοβουλίου και τσακώνονται για τα μάτια του κόσμου σε δευτερεύοντα και τριτεύοντας ζητήματα.

Ο λαός μας έχει πια μεγάλη πείρα από την ΕΕ και τις βάρβαρες πολιτικές της. Η πείρα αυτή πρέπει στις 9 του Ιούνη να γίνει ψήφος καταδίκης της ΕΕ και των πολιτικών της, με την αποφασιστική ενίσχυση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Είναι η μόνη ψήφος που από την επόμενη κιόλας μέρα θα δώσει δύναμη για πιο αποφασιστικούς και πιο δυναμικούς αγώνες για να βάλουμε φρένο στον κατήφορο. Με την πείρα από το δικό μου μετερίζι αγώνα στα Δημοτικά πράγματα συμπαρατάσσομαι με το ΚΚΕ και σας καλώ να βαδίσουμε μαζί στον δρόμο του αγώνα για την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ειρήνης, του σοσιαλισμού.