Στον Βόλο αύριο ο Στέλιος Κούλογλου

Στον Βόλο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 11/05/2024 ο Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Στέλιος Κούλογλου, στο πλαίσιο περιοδειών του ενόψει των Ευρωεκλογών όπου είναι εκ νέου υποψήφιος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα συνομιλήσει με την Πρωτοβουλία Πολιτών «ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ», με πολίτες και δημοσιογράφους, στο Καφέ Νότος (Τ. Οικονομάκη 54) στις 13:30.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωβουλευτής είχε φέρει στην προσοχή της Κομισιόν τις αντιδράσεις οργανώσεων πολιτών του Βόλου, οι οποίοι εξέφραζαν σοβαρότατες ανησυχίες για την εγγύτητα του σταθμού σε οικιστικές περιοχές, για τις καταστροφικές συνέπειες της εγκατάστασής του για την οικολογία και την τοπική οικονομία, για την ατμοσφαιρική ρύπανση και τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, όπως και για το γεγονός ότι η περιοχή εγκατάστασης του σταθμού είναι σεισμογενής.

Σημειώνεται τέλος ότι σήμερα, Παρασκευή 10/05/2024, θα προβληθεί στη Λάρισα το νέο του ντοκιμαντέρ – δικαστικό θρίλερ «142 χρόνια» και συγκεκριμένα στις 20:00 στον Μύλο του Παπά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση του Στέλιου Κούλογλου με το κοινό.