Στρατηγόπουλος σε Μπέο: “Κρείττον του λαλείν το (δημοσίως) ουρείν”

Με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος λοιδορεί τον Αχ. Μπέο για τις δηλώσεις του  ότι θα κατασκευάσει δικαστικό μέγαρο στο Πεδίον του Αρεως και θα μετατρέψει σε δημόσια ουρητήρια το διατηρητέο κτίριο που σήμερα στεγάζει τις δικαστικές υπηρεσίες του Βόλου.  “Όταν κάνεις σημαία την εχθροπάθεια σου, μιλώντας – πάντα αόριστα και αναπόδεικτα – για αυτούς που βάζουν εμπόδια στα “μεγαλεπήβολα” σχέδια σου, τότε δεν είσαι (ένας κοινός) “πολιτικός απατεώνας”, είσαι, απλά, ο Αχιλλέας Μπεος”, επισημαίνει ο κ. Στρατηγόπουλος και συμβουλεύει τον Αχ. Μπέο “κρείττον του λαλείν το (δημοσίως) ουρείν”…

Ολόκληρη η ανάρτηση:
Όταν, με κάθε ευκαιρία, επιχειρείς να εμφανίσεις την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου ως δημοτικό έργο, ενώ ο Δήμος Βόλου δεν έχει οποιαδήποτε αρμόδια συμμετοχή στην υλοποίηση του.
Όταν παριστάνεις τον έκπληκτο διότι κανένας σοβαρός θεσμικός εκπρόσωπος της Μαγνησίας δεν υποστηρίζει την “φαεινη” ιδέα σου (λέγεται και εμμονή) για δημιουργία Δικαστικού Μεγάρου σε μια (πολλαπλά προβληματική) εσοχή στην άκρη της πόλης, ως να ντρεπόμαστε για την ύπαρξη του και θέλουμε να το κρύψουμε.
Όταν χρησιμοποιείς το (αναμφίβολα, λεπτό) μονεγασκικο “χιούμορ” σου, μιλώντας για εκ μέρους σου μετατροπή του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου (επί του οποίου, ευτυχώς, ουδεμία αρμοδιότητα έχεις) σε “δημόσια ουρητήρια”.
Όταν κάνεις σημαία την εχθροπαθεια σου, μιλώντας – πάντα αόριστα και αναπόδεικτα – για αυτούς που βάζουν εμπόδια στα “μεγαλεπήβολα” σχέδια σου.
Τότε, δεν είσαι (ένας κοινός) “πολιτικός απατεώνας”. Είσαι, απλά, ο Αχιλλέας Μπεος.