Καρδίτσα: Ξεκινάει η συντήρηση του δρόμου από τα Καλύβια Πεζούλας μέχρι τη Νεράϊδα

Τη σύμβαση του έργου, ύψους 170.000 ευρώ, για τη συντήρηση του δρόμου που συνδέει τα Καλύβια Πεζούλας με τον οικισμό της Νεράιδας υπέγραψε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το έργο το οποίο περιλαμβάνει την άρση καταπτώσεων βράχων, τον καθαρισμό τεχνικών από μεταφερθέντα υλικά και επιχώσεις, τη ιάνοιξη τάφρων αποχέτευσης όμβριων, την καθαίρεση και ανακατασκευή όπου απαιτείται κατεστραμμένων τοιχίων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, την κατασκευή νέων τοίχων αντιστήριξης, την αποκατάσταση των βλαβών της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος και την εκρίζωση δένδρων χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες ξεκινά ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Λίμνης Πλάστηρα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών καθ’ όλη της διάρκεια του χρόνου» δηλώνει Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε με έργα που αποδίδουν ένα σύγχρονο οδικό κύκλωμα που ευνοεί τις ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις, συνδυάζοντας τη μοναδική θέα της διαδρομής στις περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.