Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν τα γενέθλια της φίλης τους

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε μια φαν της Αγγελικής Νικολούλη.
Μια γυναίκα, η Αστρα Παπαχριστοδούλου, που ζει στην Αγγλία, είχε τα γενέθλιά της και επειδή είναι μεγάλη φαν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» οι φίλοι της αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε Αγγελική Νικολούλη και να της κάνουν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα.

Η Αστρα Παπαχριστοδούλου έστειλε μια φωτογραφία από την απίθανη έκπληξη που της έκαναν στην εκπομπή «Φως στο Τουνελ» μέσω Instagram και οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να την δημοσιεύσουν και να της στείλουν τις ευχές τους για τα γενέθλιά της.

Στο επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Instagram σημειώνεται: «Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!».

Η εορτάζουσα βλέποντας τη φωτογραφία από την έκπληξη των γενεθλίων της στα social media χάρηκε πολύ που την μοιράστηκε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και έγραψε κάτω από το ποστ: «Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και που μοιραστήκατε την φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων μου!! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας. Σας στέλνω την αγάπη μου! ❤️❤️».

Οπως θα δείτε κι εσείς, οι φίλοι της εορτάζουσας έβαλαν ξανθιές περούκες με καρέ μαλλιά και φόρεσαν κόκκινο σακάκι για να θυμίζουν στην Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: www.bovary.gr

Kentavros