Το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα – Παπανδρέου – Τι συζήτησαν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί

Πληροφορίες για τη συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αλέξη Τσίπρα και Γιώργου Παπανδρέου μετέδωσε σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η συνάντηση που έγινε σε σπίτι γνωστού δημοσιογράφου, πριν από μερικές εβδομάδες, έγινε γνωστή τώρα, με τις δύο πλευρές πάντως να την παρουσιάζουν ως φυσικό γεγονός. «Αλίμονο αν δεν μπορούν να συναντηθούν δύο πρώην πρωθυπουργοί, είναι το κοινό σχόλιο». Η συνάντηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2022.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι συζητήθηκαν διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Από την πλευρά του κ. Παπανδρέου αναφέρεται ότι επρόκειτο για μια κοινωνική εκδήλωση, γιατί υπήρχαν κι άλλοι καλεσμένοι στο σπίτι του δημοσιογράφου. Ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης, η πλευρά Παπανδρέου παραπέμπει στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στον Πύργο, κατά την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου είπε στην ομιλία του στον Πύργο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να καταθέσει μια εναλλακτική πρόταση για την χώρα και ότι διακατέχεται από μία αντίληψη κομματικής νομενκλατούρας, που θέλει να τα ελέγξει όλα.

Πηγή: enikos.gr