Βόλος: Εργαζόμενος Λαρισαίου εργολάβου ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε βιοτεχνία μετάλλου

Στο Πανεπιστημιακό μεταφέρεται για να χειρουργηθεί από αγγειοχειρουργό ο 24χρονος εργαζόμενος που σήμερα το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά σε βιοτεχνία μετάλλου στον Βόλο, οταν τα πόδια του εγκλωβίστηκαν σε κοχλία.

Ο 24χρονος γλίστρησε και έπεσε από τη σκάλα που είχε ανέβει για να καθαρίσει μηχάνημα αμμοβολής και τα πόδια του εγκλωβίστηκαν στον κοχλία του μηχανήματος.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το μηχάνημα του κοχλία, τον 24χρονο εργαζόμενο βιοτεχνίας μετάλλου στην είσοδο της πόλης του Βόλου και καταθέσεις στην αστυνομία έδωσαν οι δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος εργαζόταν στην εταιρεία μετάλλου μέσω Λαρισαίου εργολάβου.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερο από μια ωρα για να απεγκλωβίσουν τον εργαζόμενο που φέρει βαριά τραύματα στα πόδια και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ στη βιοτεχνία μετέβη η Επιθεώρηση Εργασίας για να ερευνήσει το ατύχημα. O εργαζόμενος, από την Χλόη Βελεστίνου, μεταφερόμενος στο Νοσοκομείο είχε επικοινωνία με το περιβάλλον. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Λάρισα για να χειρουργηθεί από αγγειοχειρουργό.