Νίκος Παπαπέτρος: Να μετεγκατασταθεί σε δημοτικό κτίριο το κέντρο Alzheimer

Το γραφείο του μη κερδοσκοπικού σωματείου Ελληνικής Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ» και μέλη του Συνδυασμού του και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Στη συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, συζητήθηκαν τα προβλήματα του κέντρου, το οποίο προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Η υποχρηματοδότηση του κέντρου, είναι το βασικότερο πρόβλημα. Περαιτέρω σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν ζητήματα προσβασιμότητας στον χώρο, όπως φυσικά και το στεγαστικό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαπέτρος και τα μέλη του συνδυασμού άκουσαν με προσοχή τα όσα τέθηκαν. Η αντιμετώπιση της πρόσβασης, του στεγαστικού ζητήματος ακόμη και με την μετεγκατάσταση του κέντρου ημέρας σε δημοτικό κτίριο, η εύρεση χώρου για εκπαίδευση των συνοδών και του οικογενειακού περιβάλλοντος και η άμεση σύνδεση και συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου, θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη παροχή αυτών των ευαίσθητων υπηρεσιών.

Τον Νίκο Παπαπέτρο συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γαβρήλος Μπάρδας, Μαρίνα Μωραϊτη, Θοδωρής Κανελλής και Ανδρέας Πολυχρόνης.