Ραντεβού θανάτου στα “Αστέρια” Αγριάς – Με μια σφαίρα σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του

Αποφασισμένος να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του φαίνεται πως ήταν ο 50χρονος Αλβανικής καταγωγής, καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος που συγκλονίζει από το πρωί την τοπική κοινωνία του Βόλου.
Όπως αποκάλυψαν αξιόπιστες πηγές στα gegonota.news, ο 50χρονος που διαμένει στην Αργαλαστή, έδωσε ραντεβού θανάτου στον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή “Αστέρια” Αγριάς, με μια ασήμαντη πρόφαση. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.
Η δολοφονία σημειώθηκε στις 12:28 μετά τα μεσάνυχτα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που διέμενε στον Βόλο, έπεσε νεκρό με μια μόνο σφαίρα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε ποιο σημείο του σώματος του χτυπήθηκε.

Τον σκότωσε γιατί βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.