Έκθεση έργων ζωγραφικής της Μαριάννας Μωραϊτου με τίτλο “Blue” στο Βόλο στο «Concept 11 bistro”

Έκθεση ζωγραφικής με έργα της Tatini Μαριάννας Μωραίτου και τίτλο “Blue” θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στις 8 το βράδυ στο χώρο του “Concept 11 Bistro” (Σκενδεράνη 14) στο Βόλο. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα μικρού και μεσαίου μεγέθους που διακρίνονται από το κοινό και συνδετικό τους στοιχείο το μπλε ως χρώμα και ως αποτύπωση αισθήσεων. Πρόκειται για έργα που η καλλιτέχνης παρουσιάζει ως πρόταση και προτροπή για ενεργή διαχείριση της δύναμης που η τέχνη προσφέρει.
Η Tatiniι Μαριάννα Μωραΐτου είναι ζωγράφος και εναλλακτική θεραπεύτρια. Σπούδασε ζωγραφική στον Βόλο στο Καλλιτεχνικό Επιμελητήριο Βόλου με τον Π. Θεολόγου και στην Αθήνα στην Άποψη του Βρ. Τσούχλου. Έκανε σπουδές θεραπευτικής ζωγραφικής στην Ινδία στο Osho Multiversity. Ο κύκλος της ζωής, τα ψυχογραφικά πορτρέτα, η φύση και οι εναλλαγές της αποτελούν την κύρια θεματογραφία της. Χειρίζεται αφαιρετική γραφή, δίνοντας έμφαση στην χειρονομιακή χρήση του χρώματος και στις ρυθμικές εναλλαγές θερμής και ψυχρής χρωματικής κλίμακας. Έχει παρουσιάσει τα έργα της σε 23 ατομικές και 37 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Ολλανδία, Βέλγιο και Ινδία. Πίνακες της ανήκουν σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Αμερική, Ολλανδία και Ελλάδα.
Η έκθεση “Blue” με έργα της Tatini Μαριάννας Μωραϊτου στο χώρο “Concept 11 bistrot” θα διαρκέσει έως 11 Μαίου΄2024 και θα λειτουργεί καθημερινά *(εκτός Δευτέρας) 7το απόγευμα έως ΄11 το βράδυ και την Κυριακή 11 το πρωί έως 3 μ.μ..