Το παιδί έπαιζε στο πάρκο και είδε να δολοφονούν τον πατέρα του

Θρίλερ στον Βύρωνα με ένα ζευγάρι να δέχεται πυρ από διερχόμενη μηχανή στην οποίο επέβαιναν δυο άτομα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός και την γυναίκα του να τραυματίζεται ελαφρά.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) όταν μια μηχανή με δυο άτομα πλεύρισε το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταματημένο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στον Βύρωνα και άνοιξε πυρ κατά του ζευγαριού που βρισκόταν μέσα και περίμενε να πάρει το παιδί του από το πάρκο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί που έπαιζε στο πάρκο είδε το φονικό και άρχισε να φωνάζει ο «μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου»!

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο άνδρας και να τραυματιστεί ελαφρά η γυναίκα και οι δυο αλβανικής καταγωγής.

 

Ο άνδρας ήταν γεννημένος το 1992 ενώ η γυναίκα του το 1997 και είχαν σταματήσει στο σημείο να πάρουν σουβλάκια. Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής η μηχανή σταμάτησε δίπλα τους, κατέβηκε ο συνεπιβάτης τους πυροβόλησε, ανέβηκε πάλι στη μηχανή και έφυγαν.

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως «το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο και περίμεναν να παραλάβουν το παιδί από το πάρκο. Σταμάτησε μια μηχανή και πυροβόλησε δυο τρεις φορές στο κεφάλι και στο λαιμό. Το παιδί πρόλαβε να δει κάτι αλλά το πήρε η γιαγιά του. Ήταν άνθρωπος της περιοχής όπως μου είπαν κάτοικοι εδώ. Πάνω στη μηχανή ήταν δυο άτομα και μετά το φονικό ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν».

Ο κόσμος νόμιζε πως ήταν δυναμιτάκια λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας ενώ άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει βοήθεια.

 

Στο σημείο έχουν βρεθεί οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα newsit.gr