Βόλος: «Πουλούσε» παραμύθι ότι ζει ένα δράμα… αλλά την πρόδωσε το iphone 11

Ως εγκαταλελειμμένη από τον σύζυγό της πολύτεκνη και άνεργη μητέρα, παρουσιάστηκε μέσω των social media μια 30χρονη γυναίκα από τον Βόλο, ζητώντας βοήθεια. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ευαισθητοποιήθηκαν, ενώ υπήρξε κινητοποίηση και από μέλη της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου που επικοινώνησαν με την 30χρονη προκειμένου να ενημερωθούν ακριβώς για τις ανάγκες της και να τη βοηθήσουν, όπως και έγινε.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα επισκέφθηκε έναν παιδίατρο, κατόπιν μεσολάβησης της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου, προκειμένου να εξετάσει δωρεάν τα παιδιά της. Ο γιατρός παρατήρησε ότι η γυναίκα που πήγε στο ιατρείο του ως άπορη και «ατυχήσασα», διέθετε πανάκριβο κινητό τηλέφωνο, μάρκας iphone 11. Αμέσως μόλις έφυγε η 30χρονη, θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τα μέλη της Ομάδας, τα οποία μετά από μικρή έρευνα στα social media εντόπισαν στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούσαν τη δεινή… κατάσταση στην οποία η 30χρονη υποστήριζε ότι βρισκόταν. Επίσης, ενημερώθηκαν ότι ο σύζυγος της δεν την είχε εγκαταλείψει αλλά έλειπε για δουλειά εκτός Βόλου.

Όταν η 30χρονη αντιλήφθηκε πως είχε αποκαλυφθεί η απάτη της, φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη της, αφού όμως είχε ευεργετηθεί με διάφορους τρόπους τόσο από την Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου, όσο από μεμονωμένους πολίτες που τη βοήθησαν με χρήματα και τρόφιμα.