Ασφυκτική η κατάσταση στο “Αχιλλοπούλειο” – Τέσσερις θάνατοι ασθενών τα τελευταία 24ωρα

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στις κλινικές covid του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς αυξάνονται καθημερινά οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 74 ασθενείς, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα ένας 40χρονος από την Καρδίτσα, μια 45χρονη από το Ριζόμυλο και δυο ηλικιωμένες γυναίκες 86 και 91 ετών.

Από τους 74  ασθενείς, νοσηλεύονται οι 31 στη Β΄ κλινική, οι 30 στη Γ΄ κλινική και οι 5 στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης, ενώ η ΜΕΘ covid του “Αχιλλοπούλειου” έχει πληρότητα 100%, αφού είναι κατειλημμένα και τα 8 κρεβάτια με ασθενείς σε βαριά κατάσταση, στο σύνολό τους ανεμβολίαστοι.

Σημειώνεται ότι στη Β΄ κλινική covid του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται μεταξύ άλλων ο σύζυγος της 45χρονης από το Ριζόμυλο που πέθανε χθες από κορωνοϊό. Η 45χρονη, η οποία δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα, αρνούνταν τον εμβολιασμό και σύμφωνα με πληροφορίες όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί δεν ήθελε να παραμείνει στο Νοσοκομείο και υπέγραψε για να αποχωρήσει.