Εμβολιάστηκε γιαγιά 106 ετών στον Βόλο – Θέλει να κερδίσει όλες τις μάχες της ζωής

Η κυρία Γαρυφαλλιά, αν και λόγω ηλικίας περνάει καραντίνα , πριν αυτή επιβληθεί από τον κορωνοϊό,  κέρδισε την… «Ελευθερία» της σήμερα το μεσημέρι που εμβολιάστηκε για την Covid 19.

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη που περίμενε ιδιώτη γιατρό που κλήθηκε από τα παιδιά της να την εμβολιάσει. στο σπίτι της στη συνοικία 7 Πλατάνια.  Είναι από τους γηραιότερους εν ζωή ανθρώπους στη Μαγνησία και ζήτησε επιτακτικά από τα παιδιά της να εμβολιαστεί.

Η κ. Γαρυφαλλιά Βούλγαρη που γεννήθηκε  στις 3 Φεβρουαρίου του 1916 στη Ζαγορά  περίμενε ανυπόμονα να εμβολιαστεί, αλλά λόγω ηλικίας και εγκλεισμού δεν κρινόταν αναγκαίο εφόσον παιδιά και εγγόνια ήταν όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι μπορούσαν να τη συναντούν και να περνούν ώρες μαζί της αλλά επέμενε και η ίδια σε σημείο που τα παιδιά της δεν μπορούσαν πλέον να της αρνηθούν.

Ο θεράπων γιατρός της έκρινε ότι η κατάσταση της υγείας της 106 ετών γιαγιάς,  της επέτρεπε να εμβολιαστεί όπως η ίδια το επιθυμούσε. Δεν παρουσιάζει προβλήματα υγείας οπότε κρίθηκε πως δεν υπήρχε κανένα ζήτημα. Έλεγε στα παιδιά της πως έζησε τόσους πολέμους που και από αυτόν θέλει να βγει νικήτρια εάν τύχει και την κολλήσει κανείς γιατί παρακολουθεί συνέχεια ειδήσεις και ξέρει πως μεταδίδεται ο ιός.

Σήμερα στο σπίτι της είχαν γιορτή και η ίδια και τα παιδιά της έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της ανάγκης του εμβολιασμού.

Kentavros