Tέστ μνήμης σε κατοίκους της Αγριάς από επιστήμονες της μονάδας Αλτσχάιμερ

Στις 19 Ιουλίου του 2022, οι επαγγελματίες υγείας του  Νέου Ειδικού  Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη στη ΤΟΜΥ Αγριάς .

Η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας της ΤΟΜΥ Αγριάς πραγματοποιήσαν ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ σε κατοίκους του δήμου Αγριάς οι οποίοι είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην δράση. Η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί για όλο το 2022 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2421102323 για να κλείσουν ραντεβού.

Ευχαριστούμε θέρμα και τους επαγγελματίες υγείας του ΚΗΦΗ Αγριάς για την συνεργασία καθώς οι περισσότεροι ωφελούμενοί τους θα συμμετέχουν στις δράσεις του Προγράμματος Διασύνδεσης.