Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας για μαστροπεία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πριν από λίγη ώρα συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της οικογένειας και πήρε τη μητέρα της 12χρονης μετά από ένταλμα σύλληψης που βγήκε σε βάρος της κατόπιν εντολής της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν» είναι η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της.

«Είμαι στη ΓΑΔΑ με τη μάνα της 12χρονης και το ίδιο το παιδί στο πλαίσιο συμπληρωματικής της εξέτασης. Δεν μας έχουν ενημερώσει για ένταλμα σύλληψης αν και τους ρωτήσαμε», δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.