Ο Ερντογάν και το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχουν αποφασίσει να κάνουν θερμό επεισόδιο

«Ο Ερντογάν και το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχουν αποφασίσει να κάνουν κάποιο θερμό επεισόδιο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά την οποία, όπως σημείωσε, συζήτησαν το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο, την εργαλειοποίηση των μεταναστών από τον Ερντογάν και τα ρωσο-ουκρανικά.

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε μονιασμένοι», ανέφερε και σημείωσε πως η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού εμπλέκεται στην προσπάθεια της Τουρκίας για θερμό επεισόδιο.

Ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε πως η ΕΥΠ θα πρέπει να εξετάσει ιδιαίτερα το ζήτημα των 92 αλλοδαπών, «τους οποίους η Τουρκία έσπρωξε προς το ελληνικό έδαφος και τους είδαμε γυμνούς».

«Η ΕΥΠ έχει πάρα πολλή δουλειά. Είναι περίεργο (περιστατικό): 92 άνθρωποι γυμνοί, χωρίς χαρτιά, άρα σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, νεαροί στο σύνολό τους, χωρίς γυναίκες και φαίνονται καθαρά ότι είναι στρατεύσιμοι».

«Πρέπει να προσέξουμε γιατί αν θα γίνει θερμό επεισόδιο, οι δολιοφθορές στο εσωτερικό της πατρίδας μας θα γίνονται συνεχώς. Οι 92 πρέπει να ψαχτούν από πού ήρθαν και τι είναι», πρόσθεσε.

«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι σε εγρήγορση, γιατί οι επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή έχει στηρίξει ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να εφαρμοστούν, 12 ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια εδώ και τώρα. Και να προχωρήσουμε στην ακυρότητα του τουρκολιβυκού μνημονίου που το είχαμε ζητήσει, αργήσαμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα τώρα».

Πηγή: sofokleousin.gr