“Ψήφος εμπιστοσύνης” στον Χ. Πάσχο για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου- Ανακοινώθηκε υποψηφιότητα

Συνεδρίασε σήμερα σε διευρυμένη σύνθεση, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και αποφάσισε ομόφωνα,  σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τον Δήμο Ρήγα Φεραίου,  ο κ. Πάσχος.

Την συζήτηση συντόνισε ο π. Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Τσιλιμίγκα, κ. Γιάννης Σκρίμπας.

Στην συγκέντρωση δεν συμμετείχαν μόνο μέλη της παράταξης αλλά  70 συνολικά άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα  και ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν τον κ. Πάσχο, ενώ δεν τέθηκε δεύτερη υποψηφιότητα. Στην συγκέντρωση μετείχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην στελέχη της παράταξης του δημάρχου κ. Νασίκα, ενώ ο επικεφαλής κ. Πάσχος κατήγγειλε όλους όσοι “αποσκίρτησαν μετά την μη εκλογή της πρώην δημάρχου κ. Ελένης Λαϊτσου για να διεκδικήσουν οφίτσια από τον νυν δήμαρχο”. Εάν δεν υπάρξει τρίτη υποψηφιότητα που αναμένεται επίσης να προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ- με την φημολογία να επιμένει στην κάθοδο του κ. Παπαδάμ-, η εκλογική αναμέτρηση στον Ρήγα Φεραίο θα αφορά τους κ.κ. Νασίκα και Πάσχο. Ο τελευταίος θα προχωρήσει επίσης σε συζητήσεις με όλα τα πρόσωπα του προοδευτικού χώρου, που επιθυμούν αλλαγή στον Δήμο.