Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις απ΄ευθείας αναθέσεις του Δήμου Βόλου στην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας και συγκεκριμένα της “Μαγνησίας”  που ασκούσε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την “σιωπή” του απέναντι στον Α. Μπέο που δίνει απ΄ευθείας αναθέσεις στα «γαλάζια» στελέχη Νίκο Δημάκη που είναι ιδρυτής και εταιρίας Virality και στην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη Χάρις Κούτση, προκάλεσαν την οργή του κόμματος. Ο τοπικός  ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται ειδικά στις τοπικές “δουλειές” του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τον δήμο Βόλου και τονίζει πως “τα  δεκάδες δελτία τύπου που έχουν εκδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για αντιδημοκρατικές εκτροπές της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και όλη η πολιτική πρακτική του κόμματος και όλων των στελεχών του από την εποχή που προέκυψε στην πόλη μας αυτό το φαινόμενο, αποτελούν την προφανή απάντηση της κοινής λογικής απέναντι σε ένα ανατριχιαστικά συκοφαντικό δημοσίευμα”.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ 

Ευφάνταστο, πράγματι, το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας στο οποίο διατυπώνεται το ερώτημα, για την τάχα «προστασία» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Α. Μπέο.
Όμως, η προβολή μιας τέτοιας άποψης που καταργεί την κοινή λογική, ακυρώνεται ακόμη και από την ειδησεογραφία στις εσωτερικές σελίδες αυτού του φύλλου, στο οποίο περιλαμβάνονται αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις του κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το θέμα που υποτίθεται προκάλεσε αυτό το εξωφρενικό πρωτοσέλιδο.
Τα δεκάδες δελτία τύπου που έχουν εκδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για αντιδημοκρατικές εκτροπές της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και όλη η πολιτική πρακτική του κόμματος και όλων των στελεχών του από την εποχή που προέκυψε στην πόλη μας αυτό το φαινόμενο, αποτελούν την προφανή απάντηση της κοινής λογικής απέναντι σε ένα ανατριχιαστικά συκοφαντικό δημοσίευμα.
Ανοησίες τέτοιου τύπου δεν μπορούν να υπονομεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ . Μπορούν όμως να προκαλέσουν μικρές φθορές στο κλίμα πανδημοκρατικής συστράτευσης που είναι αναγκαίο να υπάρξει εν όψει των επικείμενων εκλογών στον Δήμο Βόλου.

Οι αναθέσεις 

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας διαδικτυακού μάρκετινγκ Νίκος Δημάκης, παλιό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και σήμερα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει και από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μέσω της εταιρίας Virality, ανέλαβε την ανάπτυξη και τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την Τουριστική προβολή και διαφήμιση των δράσεων του Δήμου Βόλου, με απευθείας αναθέσεις που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στην πορεία και συγκεκριμένα στις 28/10/2021 η σύμβουλος του πρωθυπουργού και συντονίστρια της Νέας Δημοκρατίας Χαραλαμπία (Χάρις) Κούτση εισήλθε ως εταίρος εξαγοράζοντας το 35% στην BUILD, ENGAGE AND SPREAD CONSULTING SERVICES» που συνεχίζει και λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο Virality.