Αυτός είναι ο 57χρονος που παρενόχλησε δύο ανήλικα κορίτσια – Τα θώπευσε και τα φίλησε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 57χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε σε ταχυφαγείο, όπου ο κατηγορούμενος φέρεται να φίλησε και να θώπευσε τις ανήλικες. Σημειώνεται ότι ο 57χρονος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αρκετά γνωστός μέσω των βίντεό του σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ ενημερώθηκαν για το τι συνέβη μετά από καταγγελία των δύο κοριτσιών και συνέλαβαν τον 57χρονο στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Πηγή: thetoc.gr