Αλμυρός: «Φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον…», φώναζε η μητέρα του μαθητή 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την Πέμπτη στον Αλμυρό του Βόλου, με πατέρα μαθητή Γυμνασίου να φέρεται πως απείλησε με καραμπίνες τους συμμαθητές του παιδιού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως τώρα, τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο όταν οι γονείς του συμμαθητή τους τα περίμεναν στον δρόμο έξω από το σπίτι τους και τα απείλησαν.

«Βγήκε η μαμά και έβριζε μέσα στη μέση του δρόμου. Τα δικά μου άρχισαν να τρέχουν, βγήκε και ο άντρας της με το όπλο. Οι συμμαθητές των παιδιών είδαν το όπλο και ο άλλος μου ο γιος ο μικρός το είδε, ο μεγάλος δεν το είδε. Άκουσε μόνο που φώναζε η μητέρα του παιδιού “φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον … και κατευθείαν μόλις ήρθαν στο σπίτι πήγαμε στο τμήμα μετά», είπε η μητέρα των παιδιών στην τηλεόραση του Alpha.

Τα παιδιά υποστήριξαν ότι τρόμαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Όταν έφτασαν στο σπίτι τους είπαν στους γονείς τους τι συνέβη κι αυτοί με τη σειρά τους το κατήγγειλαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Βόλου.

Βόλος: «Δεν είχα καραμπίνα», λέει ο πατέρας του μαθητή
Οι γονείς του παιδιού που καταγγέλθηκαν ότι απείλησαν τα παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Ωστόσο, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, δεν βρέθηκε όπλο.

Ο κατηγορούμενος πατέρας αρνείται όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καραμπίνα. «Μα πού να έχω καραμπίνα. Εδώ ήρθαν, έκαναν έλεγχο, εισαγγελέας, αυτά, τα πάντα, δεν βρήκαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει όπλο. Εγώ δεν βγήκα καν, δεν εμφανίστηκα πουθενά. Η γυναίκα μου κάπου είχε πάει έξω μετά από το μπαλκόνι και περνούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά. Εγώ δεν ήμουν εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό κανάλι.

Ωστόσο, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζε πως ενδεχομένως οι γονείς να έκρυψαν το όπλο. «Δεν βρέθηκε όπλο. Πιθανότατα έχει κρυφτεί το όπλο. Είναι οι παππούδες από δίπλα έχουν στο χωριό άλλα σπίτια. Πιθανότατα πρόλαβαν και το έκρυψαν», τόνισε σχετικά.

Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και το σχολείο με τη σειρά του καλείται να εξετάσει τι συνέβη και εκτροχιάστηκε η κατάσταση μεταξύ των μαθητών.