Πέθανε στα 31 του χρόνια ο εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ

Joseph «Jo Mersa» Marley, εγγονός του θρύλου της ρέγκε, Μπομπ Μάρλεϊ και γιος του βραβευμένου με Grammy μουσικού Stephen Marley, πέθανε σε ηλικία 31 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο Rolling Stone την Τρίτη.

Ο θάνατος του Jo Mersa, σύμφωνα με το People, έγινε γνωστός από ένα tweet δημοσιογράφου και σύμφωνα με το ραδιόφωνο WZPP, ο μουσικός «βρέθηκε στο όχημά του» και η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ο Jo Mersa γεννήθηκε στην Τζαμάικα το 1991 και μετακόμισε στο Μαϊάμι σε ηλικία 11 ετών. Ήρθε σε επαφή με τη μουσική σε νεαρή ηλικία, μέσω του πατέρα του Stephen, ενός από τα 11 παιδιά του Μπομπ Μάρλεϊ που ακολούθησαν τα βήματα του εκλιπόντος καλλιτέχνη της reggae.

Αφού άρχισε να γράφει μουσική στο γυμνάσιο, ο Jo Mersa κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι «My Girl» – σε συνεργασία με τον ξάδερφό του Daniel Bambaata Marley – το 2010. Το 2014, κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο Comfortable. Ο δεύτερος και τελευταίος δίσκος του, Eternal, κυκλοφόρησε πέρυσι.

Κατά την προώθηση των κομματιών, ο Jo Mersa μίλησε στο Reggaeville.com για τον παππού του, τον οποίο η οικογένειά του ακόμα τιμά και θυμάται και για την κληρονομιά του.

Πηγή: newsbeast.gr