Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο: Όχι σε σικέ διάλογο – Να συμμετάσχω στο ντιμπέιτ

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας” κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Ελ. Βενιζέλου και παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας.
Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι: Γιάννης Κάϊρας, Άννα Κοντογιάννη, Ευγενία Φραγκουδάκη, Ιωάννα Πολύζου, Γιώτα Κουκουβίνου, Βασίλης Μαγκουρίτσας και Μαργαρίτης Πατσιαντάς. Από το Πήλιο συμμετέχει στο Επικρατείας ο κ. Κωνσταντίνος Βαρδάκης, ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ως σικέ διάλογο μεταξύ ανδρών το ντιμπέιτ ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει επισήμως από τη διακομματική επιτροπή να συμμετάσχει και η ίδια ως επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

“Θέλω να πω σε αυτούς τους κυρίους που παριστάνουν τους μάγκες και θέλουν να κάνουν ντιμπέιτ μεταξύ τους, ότι είναι απρέπεια να κάνουν ένα ντιμπέιτ μόνο μεταξύ ανδρών. Η “Πλεύση Ελευθερίας” και εγώ ως επικεφαλής ζητώ να συμμετάσχω στο ντιμπέιτ μεταξύ πολιτικών αρχηγών. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό δημοκρατικό κόμμα και θα βρίσκεται στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Προκαλώ, λοιπόν, εκείνους που θέλουν να αποφύγουν τον αντίλογο, εκείνους που θέλουν να κάνουν ένα σικέ διάλογο, να δεχθούν την πρότασή μας. Επιτέλους, να ακούσει ο κόσμος και μια άλλη άποψη, επιτέλους να εκπροσωπηθεί και η φωνή των πολιτών”, τόνισε σε δηλώσεις της η κ. Κωνσταντοπούλου.