Σε τρεις έδρες στη Μαγνησία στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ -Παρουσίασε ψηφοδέλτιο

Η Συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Βανέσα Κατσαρδή παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιο του Νομού, σε συνέντευξη Τύπου και ανέπτυξε το πρόγραμμα του κόμματος.

” Ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε συμβόλαιο αλλαγής, συμβόλαιο σταθερότητας, στο οποίο έχουν  συμβάλλει πολλοί ειδικοί που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον των πολλών. Ένα συμβόλαιο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, με 5,5 δις σε ετήσια βάση για την στήριξη των πολιτών. Περιλαμβάνει άμεσα μέτρα για εφαρμογή δικαιοσύνης παντού, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών. Αφορά την αλλαγή της καθημερινής ζωής. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει”, είπε και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την τροϊκα να ελέγχει τα πάντα.

“Εμείς σήμερα προτείνουμε ένα συμβόλαιο αλλαγής στον ελληνικό λαό και αυτό το δείχνουμε και με ένα δυναμικό και σπουδαίο ψηφοδέλτιο στη Μαγνησία”, τόνισε η ίδια και αναφέρθηκε στις μετεκλογικές συνεργασίες για μια προοδευτική διακυβέρνηση αλλά και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου το απόγευμα στις 7.30.

Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι:
Χαράλαμπος Αραμπατζής γεωπόνος, Ματθαίος Δραμητινός, γιατρός καρδιολόγος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, πρόεδρος του ΙΣΜ, απόφοιτος ιατρικής Θεσσαλονίκης.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής,  Κατερίνα Παπανάτσιου βουλευτής , Θάλεια Στάχτου πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, νομικός, πρώην υφυπουργός. ” Στόχος μας είναι η πρωτιά και είναι εφικτός στη Μαγνησία αλλά και σε κεντρικό επίπεδο. Ο στόχος των τριών εδρών είναι εφικτός στο Νομό και εμείς δουλεύουμε γι΄ αυτό τον  στόχο”, τόνισε.

Το Σάββατο 13 Μαίου έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας στο Βόλο και οργανώνεται ομιλία  στην παραλία του Βόλου.