The Sun: Υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κρις Κόουλμαν

Κι ενώ η αναζήτηση του επόμενου μόνιμου προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και τα γρανάζια του σχεδιασμού των «ερυθρολεύκων» για την επόμενη σεζόν κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, η βρετανική εφημερίδα «The Sun» υποστηρίζει πως μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τους Πειραιώτες είναι και ο Κρις Κόουλμαν του Ατρομήτου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί στον ελληνικό τον διεθνή Τύπο είναι πολλά και η λίστα αυξάνεται καθημερινά, με την πλευρά του Ολυμπιακού να αναφέρει πως οι αποφάσεις θα παρθούν την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με τη «The Sun», λοιπόν, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κρις Κόουλμαν. Το δημοσίευμα, δε, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να μπει σε συζητήσεις με τον 52χρονο Ουαλό τεχνικό.

Ο Κόουλμαν ανέλαβε τους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2022, το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι και από Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει ο κύκλος επαφών του με τον Ατρόμητο για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο κλαμπ.

Πριν από τον Ατρόμητο είχε βρεθεί στον πάγκο της Φούλαμ, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, της Κόβεντρι, της ΑΕΛ, της εθνικής Ουαλίας, της Σάντερλαντ και της κινεζικής Χεμπέι.

newsbeast.gr