Πιάνει δουλειά η Εθνική ποδοσφαίρου

Τα φώτα στρέφονται σιγά σιγά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, με τους διεθνείς σταδιακά να εντάσσονται στην προετοιμασία για τα δύο σπουδαία ματς με Γαλλία και Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro.
Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία και στις 19 τη Γαλλία.

Λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για να ενισχύσει την Εθνική, ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την New England Revolution, φτάνοντας τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα.

Με ανυπομονησία για τη νέα σεζόν οι φίλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν ουρές για να εξασφαλίσουν θέση στο Καραϊσκάκη. Σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του γηπέδου, με την ζήτηση να είναι μεγάλη.

O Δημήτρης Κουρμπέλης, ταξιδεύει αύριο με προορισμό την Τραπεζούντα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ.

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Μετά από 7 χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο 35χρονος μέσος αποχωρεί από τον δικέφαλο.

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΚ, με τον Σέρχιο Αραούχο πάντως, να έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει για την επιστροφή του στην δράση.

mega