Πανελλαδικές: Στο 92,64% η συμμετοχή των υποψηφίων σήμερα στη Μαγνησία

Κανονικά διεξήχθησαν και σήμερα, Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) στα είκοσι δύο (22) εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 1358. Από αυτούς εξετάστηκαν 1258 και απουσίασαν 100 με ποσοστό συμμετοχής 92.64 %.
Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.
Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) είναι την Δευτέρα 12-06-2023. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.