Χαρδαλιάς-Ζαχαράκη στην Αργαλαστή: Στόχος η 4η έδρα στη Μαγνησία (φωτογραφίες)

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία της Αργαλαστής, μίλησαν σήμερα ο συντονιστής εκλογικού αγώνα της ΝΔ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς και η υποψήφια βουλευτής, πρώην υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, που πραγματοποιούν προεκλογική επίσκεψη στη Μαγνησία.

Τους δυο υφυπουργούς υποδέχθηκε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου, κ. Φιλίτσα Λαμπαδάρη, ενώ παρόντες στη συγκέντρωση ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Αθανασάκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι άδεια και πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν μαζικά στη νέα αυτή εκλογική διαδικασία για να επιβεβαιώσουν εμφατικά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21η Μαΐου, καθώς μόνο έτσι μπορεί να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας.

Η μοναδική καθαρή πρόταση διακυβέρνησης περνά μέσα από την ασφαλή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στα μεγάλα αστικά κέντρα και την περιφέρεια να βαδίζουν στον δρόμο της προκοπής, για να συνεχίζει η αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας να πρωταγωνιστεί, επισήμαναν τόσο ο κ. Χαρδαλιάς, όσο η Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσαν ότι στόχος της ΝΔ στη Μαγνησία είναι η κατάκτηση και 4ης έδρας. “Η Μαγνησία αξίζει να είναι πρωταγωνίστρια και αξίζει να έχει 4 βουλευτές στο κυβερνητικό μέτωπο και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερή πορεία και μόνο με  αυτοδύναμη ΝΔ θα παραμείνει ισχυρή και πρωταγωνίστρια.

Νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Σοφία Ζαχαράκη είχαν συνάντηση με πολίτες και μέλη του κόμματος, στο ξενοδοχείο Valis της Αγριάς.