Ο Τσίπρας στον Βόλο: “Αγώνας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο” (video-εικόνες)

“Είμαστε όλοι επάλξεις, στους αγώνες, γιατί επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Αν δεν ανατραπεί ο εκλογικός συσχετισμός του Μάη, θα είναι ένα γεγονός πολύ αρνητικό για την κοινωνία και τη δημοκρατία”, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από τη Νέα Ιωνία, όπου κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο της ΕΠΟΝ. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως θα δοθεί αγώνας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για ανατροπή των σχυσχετισμών. “Δεν θα παλέψουμε για το κομματικό μας συμφέρον , αλλά για την κοινωνία . Η ΝΔ δεν θέλει αυτοδυναμία, αλλά παντοδυναμία “, είπε και έδωσε βάρος στο ΕΣΥ, στις δηλώσεις Πνευματικού και στη κατάρρευση του συστήματος, όπως είπε. “Πεθαίνει ο κόσμος χωρίς ασθενοφόρο γιατί έχουν επιλογή την διάλυση του ΕΣΥ και την υγεία πεδίο κερδοσκοπίας. Πόσο κοστίζει η ζωή των ανθρώπων που έφυγαν τις τελευταίες ημέρες σαν σκυλιά. Θα αγωνιστούμε για την δικαιοσύνη , την αξιοπρέπεια”.

Χαρακτήρισε απάτη το πρόγραμμα της ΝΔ και είπε πως κάθε ψήφος των προοδευτικών πολιτών που δεν θα κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα βολεύει τη ΝΔ, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και όχι συμπλήρωμα της ΝΔ, όπως το ΚΙΝΑΛ. “Ότι έρχεται είναι δραματικό για την κοινωνία που θα ζήσει την λεηλασία”, σημείωσε και έδωσε έμφαση στην αναδιανομή εισοδήματος από τους λίγους στους πολλούς, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. “Εμείς δεν θα αφήσουμε τον κόσμο έρμαιο στα κοράκια”, είπε.

“Αποκαλύψαμε και το φανερό και το κρυφό σχέδιο της ΝΔ. Το πρόγραμμά τους λέει πολλά που δεν έχουν σκοπό να κάνουν, γιατί δεν τα έχουν δηλώσει στην Ευρώπη, και δε λέει άλλα που έχουν σκοπό να κάνουν.
Θέλω λοιπόν να απευθυνθώ σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: Δημοκρατική ψήφος που δε θα κατευθυνθεί στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύει τον σχεδιασμό της ΝΔ για παντοδυναμία. Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος και θα δώσουμε τον αγώνα για να τον κερδίσουμε. Θα αναγεννηθούμε και θα νικήσουμε γιατί το δίκαιο είναι με το μέρος μας”, είπε επαναλαμβάνοντας πως ο κόσμος πρέπει να σκεφθεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης κάθε φορά, που τον καλεί να αντιπαρατεθούν δημόσια το βάζει στα πόδια.