Υποψήφιος με τον Νίκο Παπαπέτρο στον Δήμο Βόλου ο γνωστός χειρουργός Γιάννης Κωστής

Με γραπτή δήλωσή του ο γνωστός χειρουργός Γιάννης Κωστής ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Βόλου με τον συνδυασμό “Συμμαχία για τον Βόλο” του Νίκου Παπαπέτρου.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει στη δήλωσή του, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Συμμαχία για το Βόλο», κυρίως για να συνευρεθεί με τους εξαίσιους ανθρώπους του συνδυασμού και γιατί τον γοητεύει η ευκαιρία να συνερευνήσουν, να συζητήσουν και να συνδιαμορφώσουν προτάσεις και λύσεις, όχι μόνον για να φύγει το «Θηρίο», αλλά για την Πόλη, τους Πολίτες.

Η δήλωση του κ. Κωστή:

ΟΡΙΣΤΕ …ΕΒΑΛΑ !!
Πάλι εκλογές αυτοδιοικητικές, πάλι η γκλαμουριά των υποψηφιοτήτων, πάλι προσκλήσεις για συμμετοχή, «έλα όλοι μαζί να φύγει το Θηρίο», κλπ κλπ. Σκέψεις και διλήμματα αρκετά.
Το τελικό συμπέρασμα;; Νίκο Παπαπέτρου έρχομαι !! Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Συμμαχία για το Βόλο», κυρίως για να συνευρεθώ με πολλούς από τους εξαίσιους ανθρώπους του ψηφοδελτίου σου, αρκετοί είναι και φίλοι μου. Με γοητεύει η ευκαιρία με τη συνεύρεση αυτή, να συνερευνήσουμε, να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις και λύσεις. Προτάσεις και λύσεις όχι μόνον για να φύγει το «Θηρίο». Προτάσεις και λύσεις για την Πόλη, τους Πολίτες , τον Εαυτό μας. Όλα με Κεφαλαίο. !! Δεν έχει νόημα να φύγει το «Θηρίο» και να βάλουμε ένα άλλο με δική μας προβιά…
Κάποια υπολείμματα προσωπικών φιλοδοξιών που κι αυτά ζητούσαν να εκτονωθούν, ήταν ακόμη ένα κίνητρο να συμμετέχω.

Ο χειρουργός Γιάννης Κωστής, μετά από 30 χρόνια προσφοράς στο Νοσοκομείο του Βόλου και άλλα 14 στον ιδιωτικό τομέα, έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην πόλη. Παράλληλα με τη γενική χειρουργική, ασχολήθηκε με την χειρουργική του καρκίνου και μέχρι το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια κατέγραψε, μελέτησε και παρουσίασε στοιχεία της ιστορίας του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ ασχολήθηκε συγγραφικά και με άλλα θέματα, με τελευταίο του εκδοτικό εγχείρημα το βιβλίο «Φύρδην μίγδην, όσα θυμάμαι κι όσα δεν ξεχνώ».