Ακυρώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη

Ακυρώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στον Βόλο στις 12 Σεπτεμβρίου και στη Λάρισα στις 13 Σεπτεμβρίου, με τους διοργανωτές να δηλώνουν συντετριμμένοι με τις εικόνες των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.
“Αναλογιζόμενοι το μεγάλο πλήγμα των ημερών αυτών και τις δυσκολίες που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας, θεωρούμε οτι δεν είναι η στιγμή για συναυλίες. Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά στην υγεία και να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά μαζί σας με χαμόγελο”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Σχετικά με τα εισιτήρια και την επιστροφή του αντιτίμου στους κατόχους ενημερώνουν ότι:
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από τα φυσικά σημεία προπώλησης, δηλαδή Κεχαίδης και Illusion στην πόλη του Βόλου / Καλτσάς βιβλιοπωλείο και Snuff tobacco store στην πόλη της Λάρισας, μπορούν να τα εξαργυρώσουν από το ίδιο σημείο που τα αγόρασαν, μέσα στις επόμενες 20 μέρες.
Εάν η πληρωμή έγινε με κάρτα (Online) οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά τις επόμενες μέρες.
Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά στο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων της More/ Viva ( Public, Nova, Mymarket, Shell Κλπ), καλούνται να αποστείλουν εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στο [email protected] μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία:
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY
ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, να στείλουν e-mail στο [email protected]
**
Σχετικά με την επικείμενη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο 17 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση.