Παπαπέτρος για Μπέο: Εθαψε δύο φορές τον Βόλο-“Νεκροθάφτης” ναι, δήμαρχος όχι

«Ο άνθρωπος που καταπόντισε τον Βόλο για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες και έχει το θράσος να αποκαλείται δήμαρχος, δεν έχει πλέον την ανοχή κανενός», τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Παπαπέτρος, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα διαδοχικές επισκέψεις σε πληγείσες από την νέα κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Βόλου, συνοδευόμενος από μέλη της «Συμμαχίας για τον Βόλο». Ο κ. Παπαπέτρος αποκαλύπτει ότι ενώ όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας μετείχαν σε συσκέψεις Συντονιστικών Οργάνων το Σαββατοκύριακο, ο δήμαρχος που άφησε την πόλη του 15 ημέρες χωρίς πόσιμο νερό και ακαθάριστα φρεάτια, απολάμβανε τα φθινοπωρινά μπάνια του στη Σκιάθο και πίσω είχαν μείνει τα συντρίμμια μιας καταστροφής.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπαπέτρου:
Στις Αλυκές, στο Νέο Δέλτα, στην Αγριά, στο Παλιό Λιμεναρχείο, στη Νέα Δημητριάδα, στη Μακρινίτσα, στην Άλλη Μεριά, στο κέντρο του Βόλου, στη Νέα Ιωνία, η απόλυτη καταστροφή. Όπου και αν βρέθηκα σήμερα το μόνο που ευχόμουν είναι να μην βρούμε ανθρώπους κάτω από τις λάσπες και να μην είναι και αυτή η πλημμύρα φονική. Κανένα ουσιαστικό προληπτικό μέτρο, κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, παρά την ανείπωτη τραγωδία προ 20 ημερών. Συνελήφθη ο Α. Μπέος για μια ακόμη φορά κοιμώμενος και απροετοίμαστος.
Η αποδεδειγμένη ανικανότητά του τον καθιστά απόλυτα επικίνδυνο για τους Βολιώτες. Είναι σαφές ότι από τύχη επιβιώνουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εξοντώσει.
Ο άνθρωπος που εμφανίζεται ως γραφική φιγούρα στο tik-tok και περιφέρεται παράνομα με στρατιωτικά οχήματα που θα έπρεπε να συμμετέχουν στις διασώσεις και όχι στις βιντεοσκοπήσεις του, ο άνθρωπος που καταπόντισε τον Βόλο για δεύτερη φορά σε 20 ημέρες και έχει το θράσος να αποκαλείται δήμαρχος, ο άνθρωπος που λίγες ώρες πριν την κακοκαιρία διαβεβαίωνε ότι όλα βαίνουν καλώς, δεν έχει πλέον την ανοχή κανενός.
Προφανώς η πολιτική ηγεσία δεν αντελήφθη την ακαταλληλότητα του ανδρός και του «εμπιστεύθηκε» τον συντονισμό για την καθαριότητα και την αποκατάσταση της πόλης μας…. Και προφανώς δε γνωρίζει ότι ενώ όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας μετείχαν σε συσκέψεις Συντονιστικών Οργάνων το Σαββατοκύριακο, ο δήμαρχος που άφησε την πόλη του 15 ημέρες χωρίς πόσιμο νερό και ακαθάριστα φρεάτια, απολάμβανε τα φθινοπωρινά μπάνια του στη Σκιάθο και πίσω είχαν μείνει τα συντρίμμια μιας καταστροφής.
Ο άνθρωπος που έθαψε δύο φορές την πόλη δεν μπορεί να αποκαλείται δήμαρχος και να κοιτάει στα μάτια τους πολίτες. Νεκροθάφτης ναι, κοράκι του facebooκ που εκμεταλλεύεται τον πόνο που ο ίδιος προκάλεσε, ναι, δήμαρχος όχι.
Με τον πόνο των ανθρώπων και το κρατικό χρήμα προεκλογικές εκστρατείες τέλος. Ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες.